X-Yachts Owners Event

Rungsted Havn 24.-25. juni

Close Video

Kære X-Yachts ejer,

Det glæder os at invitere dig med ledsager til dette års X-Yachts Owners Event, som afvikles i Rungsted Havn 24.-25. juni.

Der er tale om en uformel og afslappende midsommer weekend, hvor vi om lørdagen afvikler et funrace rundt om Hven for dem der har lyst. Erfaringen er, at ejere finder sammen i et antal både, og at der dystes med lige dele morskab og gentlemanship.

Vælger man at blive i havn er der rig mulighed for prøvesejlads i både X-Yachts og X-Power 33C, hygge med X-Yachts SUP boards – eller bare slappe af i godt selskab.

Lørdag aften er der hygge og 3-retters middag på MASH Rungsted, og X-Yachts team’et fra Haderslev vil stå for diverse indslag. Snakken vil gå lystigt om vores fælles passion.

Til middagen er der plads til max 40 personer, så tilmelding bliver efter først-til-mølle-princippet og med tilmelding senest 6. juni.
Pris for middag er kr. 600,- pr. person.

Indbydelsen gælder som udgangspunkt kun ejerparret, men er der behov for flere pladser, så kontakt os direkte.

Der vil være reserveret havnepladser til alle X-Yachts-både uden beregning, og pladserne er klar fra fredag eftermiddag, hvor der tages imod med kølig vin og moleøl.

Vi glæder os til at se jer i juni.