Close Video

Careers

Do you want to join the X-Yachts team? X-Yachts designs and builds high end performance and cruising yachts. In Denmark, we have our head office and production facilities, and in Poland, we have production facilities.

Furthermore, X-Yachts has a global network of dealers.

If there are no vacancies below, please feel free to send us an unsolicited application:

to Denmark to rekruttering@x-yachts.com
to Poland to recruitment.poland@x-yachts.com

*************************************************************************************************************

Business Controller / Finance Business Partner

Lager- og produktionscontrolling | IT-flair

Har du styr på de regnskabsmæssige grunddiscipliner? Har du lyst til at arbejde i en projektorienteret produktionsvirksomhed, med et stærkt globalt brand og kursen sat mod vækst? Har du et højt IT-niveau og en nysgerrighed efter at forstå systemer og deres bagvedliggende sammenhænge – og synes du, at en ERP-implementering er et super spændende projekt?

Så er det måske dig, der skal være den kommende Business Controller i hovedkvarteret hos X-Yachts; en dansk, privatejet virksomhed med datterselskab i Polen. Først kommer du til at lære alle virksomhedens processer og deres sammenhæng til finanssystemet at kende. Du kommer til at arbejde med controlling mod produktions- og lagerområdet, og efterhånden kommer du til at fokusere mere og mere over mod implementeringen af bl.a. finans-, lager- og produktionsmo-dulerne i det nye system. Du bliver i samarbejde med eksterne konsulenter og ledelse, en central spiller på det interne ERP-hold, helt fra planlægningsfasen og til vi er færdige i både Danmark og Polen.

I dagligdagen bliver du en del af et økonomiteam på i alt fire personer, med reference til økonomichefen.

De primære opgaver, som du får ansvar for, frem mod ERP-implementeringen, og igen efter denne er gennemført efter et par år, er følgende:

 • Udarbejdelse af for- og efterkalkuler på projekter samt opfølgning på færdiggørelsesgrader, igangværende arbejder, timeforbrug m.v.
 • Lagerkontroller
 • Sparring med økonomichef, produktionsledelse (i Danmark og i Polen, primært via tlf. og mail) og CEO vedrørende udviklingen
 • Dækningsbidragskontroller, Fixed costs kontroller m.v.
 • Deltagelse i månedsafslutning, rapportering til moderselskab, budget- og estimatprocedurer, budgetlægning og budgetopfølgning
 • Fremskaffelse, analyse og kommunikation af nøgletal i øvrigt til brug for forretningsudvikling.

Du er uddannet cand.merc., HD(R) eller tilsvarende uddannelse med fokus på regnskab/økonomi. Måske har du nogle års erfaring fra revision, men har valgt at bevæge dig ud i en produktionsvirksomhed i stedet for. Eller du har arbejdet nogle år med regnskabs-, rapporterings- og controlling-opgaver, gerne i en produktionsvirksomhed. Du er generelt IT-stærk, og særligt er du en habil bruger af ERP-systemer. Hvis du har deltaget i en eller flere implementeringer af et ERP-systemer, vil det være en klar fordel. Desuden har du en solid erfaring med at arbejde med databaser og Excel.

Vi tilbyder dig, som kan spejle dig selv i ovenstående, en central, udfordrende og varieret opgave, midt i den fantastisk spændende udvikling, som virksomheden er inde i, med fokus på nye forretningsområder, fabriksudvidelse, vækst m.v.

Vil du bidrage til et ERP-projekt, der er et vigtigt element i X-Yachts’ vækstrejse? Hjælpe med at skabe overblik og beslutningsgrundlag til ledelsen? Arbejde for et af verdens mest kendte brands inden for sin kategori? Have dedikerede og dygtige kolleger? Levere grundigt bearbejdede tal, til tiden?

Så upload dit CV/ansøgning, hvori du redegør for din erfaring jf. ovennævnte krav. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Betina Bay Frandsen fra KAR+CO på telefon 2546 6441.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Vi behandler ansøgninger løbende. Søg stillingen ved at klikke her.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Maskiningeniør til Design & Engineering

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Har du en bred teknisk forståelse, og har du kompetencer indenfor 3D modellering, konstruktion og beregning af mekaniske løsninger i mange forskellige materialer? Brænder du for at levere et højkvalitetsprodukt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand? Så er det måske lige dig, som vi mangler i vores Design og Engineering afdeling?
Du bliver en del af et hold på 14 dedikerede ingeniører, designere og teknikere, der står for udvikling og produktionsopfølgning af nye sejl- og motorbåde.

Vi arbejder projektorienteret og benytter Siemens NX som vores primære 3D CAD-værktøj i det daglige arbejde, hvor vi på tværs af faglige kompetencer tillærer os ny viden hver dag.

X-Yachts er en dansk, privatejet virksomhed med hovedsæde i Haderslev og datterselskab i Polen. Vi beskæftiger i alt knap 300 medarbejdere, har en betydelig, international berøringsflade og er solidt repræsenteret verden over via vores etablerede forhandlernet.

Jobbets primære opgaver

 • Udvikling og konstruktion af fittings, tanke, mekaniske dele/løsninger og systemfundamenter.
 • Layout og bestykning af dæk med udstyr og fittings.
 • Specifikationer og produktionstegninger samt kommunikation med vores internationale underleverandører.
 • Styrkeberegninger og dokumentation.
 • Sikre overholdelse af diverse normer og standarder.
 • Udvikling og konstruktion af formværktøjer til kompositdele.
 • Support til salg og produktion i forbindelse med specialoptioner til bådene.

Dine kvalifikationer

 • Du er uddannet maskiningeniør eller tilsvarende.
 • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og gerne erfaring med lystbåde enten gennem fritidsinteresse eller job/uddannelse, men det er ikke et krav.
 • Du har et godt kendskab til konstruktion og beregning. Gerne både med metaller, plast og kompositter og gerne ved brug af såvel FEA-værktøjer som håndberegninger.
 • Du er stærk i 3D modellering. Helst med Siemens NX, alternativt SolidWorks, Inventor, Creo eller Catia.
 • Du er robust og tillidsvækkende og er en team player.
 • Du er præcis, har ordenssans, skriver, taler og læser engelsk.

Vil du være med til...?

At skabe ”superior sailing pleasure” for krævende sejlere i hele verden og arbejde for ét de mest kendte og respekterede brands inden for sin kategori? Så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Thomas Mielec på 73 52 44 30.