fbpx

Careers

Do you want to join the X-Yachts team? X-Yachts designs and builds high end performance and cruising yachts. In Denmark, we have our head office and production facilities. In Poland, we have production facilities and in England we have our design and marketing office.

X-Yachts has a global network of dealers.

If there are no vacancies below, please do feel free to still send us an unsolicited application to rekruttering@x-yachts.com

********************************************************************************************

14 June 2018:

Teknisk Tegner til X-Yachts i Haderslev

X-Yachts søger en teknisk tegner til apteringstegninger. Efter modtagelse af 3D tegninger af aptering fra vores designkontor i England består jobbet i at fremstille produktionstegninger, som skal sendes til snedkeriet, inkl. alle tekniske detaljer, specifikationer over beslag og finéranvendelse.

Der vil være dagligt samspil med produktionen, og du vil være med til at give support i forbindelse med montering af apteringen i bådene.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har:

  • Erfaring i snedkerarbejde og/eller design.
  • Erfaring i og passion for bådindustrien, som bådbygger, designer og/eller som sejler.
  • AutoCAD færdigheder.
  • Parametric 3D model software færdigheder: X-Yachts Design anvender NX10 Siemens
  • (ex. Unigraphics), men stort kendskab til andet parametrisk software er også en mulighed.

Du skal have en praktisk tilgang til problemløsninger med tanke for omkostninger og produktivitet og have en god forståelse og tilpasningsevne til X-Yachts’ kvalitetsstandard og tidligere design. Det er vigtigt, at du har øje for detaljerne og tilgår dit arbejde struktureret.

Du skal have gode kommunikationsfærdigheder og være god til at samarbejde med de andre kollegaer i det danske og engelske team, leverandørerne og produktionsfolkene, og du taler og skriver naturligvis engelsk på et højt niveau.  Herudover er du motiveret og proaktiv og har lyst til at påtage dig ansvar og yde en ekstra indsats i spidsbelastningsperioder.

Vi tilbyder dig
En spændende og udfordrende mulighed for at være med til at designe nogle af verdens bedste sejlbåde i et voksende internationalt firma.
At være en del af et stærkt designteam, der arbejder i en uformel atmosfære og i tæt samspil med vores designkontor i England samt produktionen i Danmark og Polen.
Byens bedste beliggenhed med udsigt til vandkanten og nogle af verdens smukkeste både ved X-Yachts egne bådbroer.

Tiltrædelse
Så hurtigt som muligt, men vi venter også gerne på den rigtige kandidat. Send din ansøgning med CV til rekruttering@x-yachts.com.  Skriv ”Teknisk Tegner” i overskriften. Vi indkalder løbende til samtaler.

Teknisk Tegner Jobannonce

********************************************************************************************

28 May 2018:

Erfaren produktionsdirektør til X-Yachts i Haderslev

Du får det overordnede ansvar for produktionen på vores værfter i Danmark (Haderslev) og Polen (Goldap) – alt fra støbning af skrog til færdig båd og ansvar for ca. 200 medarbejdere.
Med direkte reference til vores CEO skal du i tæt samarbejde med selskabets øvrige ledelse sikre implementering af strategiske og operationelle initiativer til at opnå vores ambitiøse vækstmålsætninger.

Sejlbåde i verdensklasse
Vi er markedsledende og producerer markedets hurtigste og ypperste sejlbåde og sætter en ære i at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi bygger både, der alle er tilpasset den enkelte kundes behov, og som afspejler en stolt håndværkstradition.

Engageret og resultatorienteret leder
Vi opererer i et dynamisk marked, så du skal kunne lede og motivere dine medarbejdere til at tage ansvar og bidrage aktivt til udvikling af vores processer. Vi værdsætter desuden initiativ, vedholdenhed og gennemslagskraft. Du har en praktisk tilgang til arbejdsopgaverne, så du sikrer fremdrift og sammenhæng. Du får ansvaret for løbende forbedring af kvalitet og effektivitet, og du kan dokumentere rigtige gode resultater gennem din karriere.

Læs hele annoncen her: Erfaren produktionsdirektør til X-Yachts i Haderslev

********************************************************************************************

28 May 2018:

Marketingassistent til X-Yachts i Haderslev

Har du forstand på marketing og kommunikation, sociale medier, og er du en grafisk stærk profil? Så er du måske et godt bud på vores nye marketingassistent.
Vi har travlt og søger derfor til en nyoprettet stilling en dygtig og alsidig assistent til vores marketingafdeling, hvor du vil få en meget bred berøringsflade indenfor salg og markedsføring.
Du vil blive en aktiv medspiller i den daglige udvikling og vedligehold af vores forskellige markedsføringsplatforme.

Jobbet
Sammen med vores marketingafdeling vil du få en central rolle i virksomheden og vil bl.a. komme til at arbejde med:
• Vedligehold og indhold på vores sociale medieplatforme
• Vedligehold og content til website samt support til vores globale forhandlernetværk
• Udarbejdelse og videreudvikling af salgs- og marketingmateriale
• Vedligeholdelse af brochurer, annoncer og øvrigt grafisk materiale
• Assistere ved events og messer
• Diverse ad hoc opgaver

Læs hele annoncen her: Marketingassistent til X-Yachts i Haderslev