fbpx

Careers

Do you want to join the X-Yachts team? X-Yachts designs and builds high end performance and cruising yachts. In Denmark, we have our head office and production facilities. In Poland, we have production facilities and in England we have our design and marketing office.

X-Yachts has a global network of dealers.

If there are no vacancies below, please do feel free to still send us an unsolicited application to rekruttering@x-yachts.com

********************************************************************************************

Erfaren produktionsdirektør til X-Yachts i Haderslev

Du får det overordnede ansvar for produktionen på vores værfter i Danmark (Haderslev) og Polen (Goldap) – alt fra støbning af skrog til færdig båd og ansvar for ca. 200 medarbejdere.
Med direkte reference til vores CEO skal du i tæt samarbejde med selskabets øvrige ledelse sikre implementering af strategiske og operationelle initiativer til at opnå vores ambitiøse vækstmålsætninger.

Sejlbåde i verdensklasse
Vi er markedsledende og producerer markedets hurtigste og ypperste sejlbåde og sætter en ære i at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi bygger både, der alle er tilpasset den enkelte kundes behov, og som afspejler en stolt håndværkstradition.

Engageret og resultatorienteret leder
Vi opererer i et dynamisk marked, så du skal kunne lede og motivere dine medarbejdere til at tage ansvar og bidrage aktivt til udvikling af vores processer. Vi værdsætter desuden initiativ, vedholdenhed og gennemslagskraft. Du har en praktisk tilgang til arbejdsopgaverne, så du sikrer fremdrift og sammenhæng. Du får ansvaret for løbende forbedring af kvalitet og effektivitet, og du kan dokumentere rigtige gode resultater gennem din karriere.

Læs hele annoncen her: Erfaren produktionsdirektør til X-Yachts i Haderslev

********************************************************************************************

Bådebyggerlærling til X-Yachts i Haderslev

Brænder du for sejlbåde og ønsker et godt og afvekslende job i sejlbådsbranchen, så søger X-Yachts en bådebyggerlærling til vores værft i Haderslev.
Siden 1979 har X-Yachts skabt markedets hurtigste og ypperste sejlbåde, og vi kan i 2019 fejre vores 40 års jubilæum.

Som bådebyggerlærling hos os kan du være med til at videreføre denne fantastiske historie sammen med vores dygtige team af 220 erfarne kolleger i Danmark, Polen og England.

På vores værft i Haderslev monterer vi 8 af vores 13 bådmodeller, og vi har også en stor serviceafdeling, der laver større og mindre servicearbejder og reparationer for vores kunder.

Læs hele annoncen her: Bådebyggerlærling til X-Yachts i Haderslev