2021

In-House Boat Show

Close Video

Sunday 17th October 2021

Sevgili X-Yachts Dostları,

Geçtiğimiz yıl Covid-19 krizi nedeniyle kısıtlı katılımla gerçekleşen ve kış aylarına yayılan hafta sonu ziyaretleri ile devam eden “In-House Boat Show” etkinliğinin bu yıl yeniden orijinal formatında düzenleneceğini sizlere bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

X-Yachts tarafından düzenlenen bu geleneksel yıllık etkinlik, bu sene 6-7 Kasım Cumartesi-Pazar günlerinde X-Yachts’ın Haderslev / Danimarka ‘daki genel merkezi, marinası ve kapalı showroom’unda yapılacak.

“In-House” etkinliği; müstakbel X-Yachts sahiplerine üretim tesislerini ziyaret etmek, kızaktaki teknelerin anatomisini ve inşa kalitesini görmek, X-Yachts’ın kendi marinası ve özel showroom’unda sergilenen modelleri zaman sınırlaması olmaksızın daha yakından inceleyip tanımak ve şirket yöneticileri, mühendisleri, tasarımcıları ile bizzat tanışmak ve görüşmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

In-House Boat Show’da bu yıl, 2020 “European Yacht of the Year” ve 2021 “Cruising World Boat of the Year” seçilen X4⁰, bu yıl tamemen yenilenen X4³, PureX serinin en popüler boyu X4⁶, 2019 “Cruising World Boat of the Year” ünvanına sahip 4⁹ ve 2022 “European Yacht of the Year” adayı X5⁶ ile birlikte X-Yachts’ın ilk motorbotu olan ve suya inişinden hemen sonra Avrupa’nın en önemli yıllık motorbot ödülü olan “Best of Boats”a aday gösterilen X-Power 33C de sergilenecek.

Etkinliğe katılan dostlarımız, üretimdeki ve 2’nci el satıştaki pek çok tekneyi incelemenin yanında, hazır bulunacak X-Yachts çözüm ortaklarının ilgililerinden de bilgi almak fırsatını bulacaklar.

X-Yachts’ın Haderslev şehrindeki Danimarka üretim merkezi, Hamburg havalimanına kara yolu ile 2 saat mesafededir. THY’nin İstanbul – Hamburg arasında günde iki seferi bulunmaktadır. Pegasus Airlines da İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından Hamburg’a her gün seferler yapmaktadır.

Bu etkinliğe refakatimizde katılmayı arzu eden dostlarımıza organizasyon için yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, detaylar için bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.