2020

In-House Boat Show

Close Video

Tuesday 4th February 2020

Sevgili X-Yachts Dostları,

Bu yılın ilk “In-House Boat Show” etkinliğini sizlere bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

X-Yachts tarafından düzenlenen bu geleneksel etkinlik, 7-8 Mart Cumartesi-Pazar günlerinde X-Yachts’ın Haderslev / Danimarka ‘daki genel merkezi, marinası ve kapalı showroom’unda yapılacak.

“In-House” etkinliği; müstakbel X-Yachts sahiplerine üretim tesislerini ziyaret etmek, kızaktaki teknelerin anatomisini ve inşa kalitesini görmek, X-Yachts’ın kendi marinası ve özel showroom’unda sergilenen modelleri zaman sınırlaması olmaksızın daha yakından inceleyip tanımak ve şirket yöneticileri, mühendisleri, tasarımcıları ile bizzat tanışmak ve görüşmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

“In-House” ta bu yıl Xcruising serisinden Xc 45 ve Xc 38‘in yanında Xperformance serisinden Xp 44 ve Xp 38 görülebilecek. Ayrıca, yeni “PureX” serisinin bu yıl suya indirilen en küçük üyesi ve 2020 “AVRUPA’DA YILIN TEKNESİ” ödülünü kazanan X4⁰ ile yine aynı seriden X4³, X4⁶ ve 4⁹ da bu yıl In-House Boat Show’da sergilenen tekneler arasında yer alacaklar. Etkinliğe katılan dostlarımız, üretimdeki ve 2’nci el satıştaki pek çok tekneyi incelemenin yanında, X-Yachts çözüm ortaklarından North, Elvstrøm, Furlerboom, B&G ve Raymarine hakkında hazır bulunacak ilgililerden bilgi almak fırsatını bulacaklar.

Katılımcılar ayrıca, X-Yachts çalışanı Anders Bastiansen’in tek başına tekne kullanımı konusunda tecrübelerini aktaracağı bir sunumu izleyebilecekler.

X-Yachts’ın Haderslev şehrindeki Danimarka üretim merkezi, Hamburg havalimanına kara yolu ile 2 saat mesafededir. THY’nin İstanbul – Hamburg arasında günde üç seferi bulunmaktadır. Pegasus Airlines da İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından Hamburg’a günde iki sefer yapmaktadır.

Bu etkinliğe refakatimizde katılmayı arzu eden dostlarımıza lojistik destek ve X-Yachts yetkilileri ile birebir görüşme organizasyonu için yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, detaylar için bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.